Lente 2016: Capricious Colors!

Met de zachte winter lijkt de lente dichterbij dan ooit. Om nog meer in de stemming te komen, heb ik de top 10 lentekleuren van Pantone voor jullie op een rijtje gezet. De kleuren springen alle kanten op, van zacht en lief tot levendig en gewaagd. Very capricious!

Knipsel

 

Rose Quartz
Dit een zachte, oudroze kleur die doet denken aan het rozige gevoel tijdens het genieten van het lentezonnetje. De rozenkwarts (je weet wel, die steen) staat erom bekent dat hij liefde aantrekt. Dus ben je nog op zoek naar een summer love, dan is Rose Quartz iets voor jou! Rose Quartz staat mooi bij de kleuren Peach Echo, Serenity en Lilac Grey.

peachecho
Peach Echo
Deze vriendelijke tint oranje is een stuk toegankelijker dat de variant van ons kikkerlandje. Aangezien we die komende zomer toch vrijwel niet nodig hebben (kuch, EK, kuch), is Peach Echo de ideale vervanger! En als we toch bezig zijn, laten we rood-wit-blauw dan gelijk vervangen voor kleuren als Rose Quartz, Serenity en Lilac Grey. Wil je alvast in de stemming komen? Combineer Peach Echo met de nieuwste haartrend shimmering!

serenity


Serenity
Je wordt helemaal zen van deze lichte en luchtige kleur. Ben je helemaal uitgerust en toe aan wat avontuur? Bel dan de kapper en laat je haar in de gewaagde opal trend verven. Combineer je outfit met items in de kleuren Buttercup, Snorkel Blue en Peach Echo.

 

snorkelblue

 

Snorkel Blue
Zie je het al voor je? Jij. In bikini. Tussen de vissen. Deze marineblauw-geïnspireerde kleur is energiek en vrolijk. Snorkel Blue staat mooi bij Iced Coffee en Peach Echo. Door het met Buttercup items te combineren, geef je je outfit een extra boost!

buttercup
Buttercup
Op een saaie, bewolkte dag is Buttercup de ideale kleur om de zon in huis te brengen. Van deze stralende, levendige kleur wordt toch iedereen vrolijk? Vind je ‘m toch iets te fel? Geef dan rust aan je outfit door Buttercup te matchen met Lilac Grey, Snorkel Blue of Serenity.

 

limpetshell.PNG

 

Limpet Shell
Waan jezelf alvast in de prachtige wateren van een tropisch oord. Limpet Shell is een heldere, frisse kleur aqua met een nuance groen. Is het je toch iets te koel? Maak je outfit dan warmer met kleuren als Iced Coffee, Rose Quartz of Peach Echo.

lilacgrey

 

Lilac Grey
Natuurlijk mag een neutrale kleur niet ontbreken dit voorjaar. Klassiek grijs met een vleugje lila: de perfecte basis voor je outfit. Zelfs je haar mag eraan geloven! Wil je toch iets meer opvallen? Laat je outfit dan knallen met de kleuren Fiesta en Green Flash!

 

fiesta.PNG

 

Fiesta
Deze temperamentvolle, felrode tint doet niet alleen denken aan liefde, maar ook aan feest! Maak er elke dag een feestje van en ga voor Fiesta! Match ‘m met Green Flash en all eyes will be on you! Ga je voor chique? Combineer Fiesta dan met Snorkel Blue of Limpet Shell.

icedcoffee
Iced Coffee

Deze aardse, zachte kleur vormt een stabiele basis voor de andere negen kleuren in het pallet. Toch komt hij het best toch zijn recht in combinatie met andere zachte kleuren, zoals Lilac Grey, Rose Quartz en Serenity. Hoe dan ook krijg je van deze kleur sowieso zin in en lekkere iced coffee!
greenflash.PNG

Green Flash
Op het eerste gezicht past Green Flash misschien niet helemaal in dit rijtje. Deze verfrissende, felle en vernieuwende kleur zal waarschijnlijk niet iedereen aandurven. Toch staat hij prachtig, mits je ‘m goed matched Ga voor Serenity of Limpet Shell. Als je het toch nog iets te spannend vindt, kun je het altijd nog beperken tot een groene accessoire.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s